Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2013 20:47 - МОЯТ ПЪТ В paid to click БИЗНЕСА
Автор: probuxer Категория: Бизнес   
Прочетен: 5186 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 30.06.2013 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте приятели!Искам да разкажа моята история как започнах да печеля парите си  с гледане на къси рекламки от ptc сайт PROBUX.COM.Мой приятел ми показа този сайт който беше новичък ,но с големи крачки настигаше Гиганта  и номер1  в този бизнес NEOBUX . A според мен и всички официални класации вече измести от върха,а измервателнатаединица е коректноста ,моменталните разплащания и устойчивост (стабилност) ,Като всяко начало и това беше трудно във смисъл  ,че всеки новорегистриран започва от нулата и с най-малко изкарани пари на ден. Поради тази причина прителят ми се отказа от този вид работа,но аз тъй като  притежавам търпение и сам упорит реших да остана и да се развия до висините на този тип интернет бизнес.Времето ,което е нужно е малко 10 мин. дневно,това не беше проблем за мен.За първите 10 дни спечелих 0.6$  и с тях  ползвах услугата на PROBUX да си наема 3 реферали (други потребители на сайт от който вие получавате дневна комисионна ) на цена 0.2$ за 30дни на 1реф.Така всеки път когато  можех  наемах още и още като аз нямам пропуснат ден в който да не сам бил активен .Така мойте дневни приходи растяха както броя на  наетите достигна 2000.И така с правилно поддържане те ми носят около 600-700$месечно.Вече напуснах работа която работех и се захванах сериозно да се развивам в PROBUX според правилата  които можете да видите в блога ми и много подробна информация.
Регистрацията е напълно безплатна ,започнете още днес                           
 
  регистрирайте се тук   PROBUX

Сайта плаща гарантирано ,само спазвайте правилата и не се опитвайте да мамите (ще ви хванат и изтрият завинаги) , във форума на сайта има и бг част само българи обменят опит и стратегии за развитие , Тези от който имат понятие знаят и ще разберат веднага за какво говоря, доходите ми за след около година вече гордо мога да кажа са 700$ на месец поради което напуснах и старата си работа и работя от вкъщи ,а  за новите които  не са се занимавали , могат да добият представа от блогът ми има много подробна информация .Благодарен сам на PROBUX ,че дава тези възможности на милиони хора да печелят  от рекламодателите им.
Все пак искам да кажа на всички  :ПАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКАРВАТ ,А НЕ ВАЛЯТ ОТ НЕБЕТО И НЯМА КОЙ ДА ВИ ГИ ПОДАРИ!!!
трудете се за своя успех в този велик бизнес !!!!     PROBUX.COM



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karla87 - Браво,аз сам още начинаеща,
30.06.2013 22:31
но вече имам своите малки успехите имам 200 наети рефа изкарвам 50-60$ месечно и продължавам напред. Браво за усърдието да напишеш толкова добри материали за начинаещите, това е добър старт !!!
цитирай
2. probuxer - благодаря, ти
30.06.2013 22:38
много добре вървиш , само така напред и нагоре
цитирай
3. angelan - angelan
27.03.2014 11:14
здравейте ,аз съм малко скаран с тези неща регистрирах се в http://www.probux.com/ ,но имам нужда от малко разяснения нищо не схващам
цитирай
Търсене

Архив